Finante

Finante
Domeniul finanțelor se ocupă de conceptele de timp, bani și risc și de modul în care acestea sunt relaționate. Băncile sunt cei mai mari furnizori de fonduri prin conceptul de credit.

Alte organizații gestionează astfel de riscuri în momentul în care plățile pentru serviciile sau produsele furnizate, se realizează la un anumit termen de plată.  
Clienți: 1 - 
Solutii: 3 - 
 

Studiu de caz

Barierele comunicarii
Provocarea
  • Comunicarea eficientă între cele peste 70 de stații din țară și sediul central
  • Lipsa unui mediu de integrare și centralizare
  • Eliminarea activităților manuale repetitive, consumatoare de timp și generatoare de erori

Barierele Comunicarii

  Mod de realizare

Ideea inițială a fost cea a unui sistem complet centralizat ce să standardizeze modul de lucru între sediul central și stații, să optimizeze introducerea datelor și să elimine cât mai multe din erorile umane.

Un alt obiectiv major al soluției a fost cel de asigurare a funcționării corecte a procedurilor interne ale companiei.

Sistemul software actual al companiei OMV România, conține o suită de aplicații, toate integrate între ele, ce tratează domenii din cele mai diverse ale activității companiei, cum ar fi: colaborarea între diverse departamente, management de documente, managementul lanțului de aprovizionare, finanțe și multe altele.

  Beneficii
  • Siguranța că toate reglementările sunt respectate
  • Viteza procesării datelor
  • Eliminarea erorilor umane
  • Centralizarea datelor
  • Libertatea de mișcare
  • Informare on-time a managerilor cu referire la situații urgente
  • Raportare detaliată a activității și performanțelor
 
 

Testimoniale

Cosmin Oprișan
IT Country Service Manager - OMV Romania
Într-o piață super competitivă și în creștere cum este cea din România, compania noastră a avut ca obiectiv întotdeauna satisfacerea clienților, atât prin calitatea serviciilor cât și prin rapiditatea lor. Astfel, eu a trebuit întotdeauna să îmi coordonez departamentul cât mai bine și să arunc cât mai multe resurse posibile în întâmpinarea și spre satisfacția clientului final dar și a clienților interni, respectiv celelalte departamente. În acest moment a intervenit foarte buna noastră colaborare cu e-concept, care prin calitatea și profesionalismul muncii lor, precum și prin buna comunicare de care au dat dovadă, m-au ajutat să nu rămân niciodată în urma și să am un departament super competitiv și întotdeauna în pas cu ceea ce se cere sau chiar cu un pas mai departe. Soluțiile software realizate de e-concept precum și consultanța oferită în realizarea acestora pentru a satisface nevoile din munca noastră de zi cu zi, capacitatea lor de înțelegere a interdependențelor software, hardware sau de business ce apar într-o companie de nivelul nostru, precum și gestionarea tuturor situațiilor indiferent de gradul de dificultate, mă pun în postura de a nu putea decât să le mulțumesc și să le acord un 10+.
Mădălina Burcan
BPD - OMV Romania
În activitatea mea am nevoie de oameni de încredere pe care să mă pot baza. Partenerii mei de la e-concept mi-au dovedit acest lucru de fiecare dată când am apelat la ei. Fie că a fost vorba de conceperea unui nou plan pentru integrarea altor procese de business sau că a fost vorba de obținerea de informații la nivel macro pentru decizii importante la nivel de conducere a OMV România, ideile lor au depășit așteptările mele! Lucrez foarte bine cu toți cei de la e-concept cu care am luat legătura de-a lungul colaborării noastre, și e bine că pe lângă realizarea soluțiilor informatice de care am nevoie, primesc constant feedback-ul lor asupra proceselor noastre interne.
 
 
  Contacteaza-ne:
+40 356 710 281|+40 724 464 054
office[at]econceptgroup.com
300588 Timisoara|Romania