Management Parc Auto

Management Parc Auto
Un management pentru flotă auto, vine în întâmpinarea cerințelor managerilor companiilor în care veniturile respectiv cheltuielile cu parcul auto trebuie evidențiate și analizate în detaliu. Oferă o imagine clară, de ansamblu și în timp real asupra tuturor proceselor necesare derulării activității sau a departamentului de transport.  
Solutii: 1 - 
 

Studiu de caz

Managementul eficient al parcului auto
Provocarea
  • Urmărirea rulajului mașinilor și a uzurii pieselor
  • Urmărirea șoferilor indisciplinați
  • Raportarea costurilor directe și indirecte cu parcul auto
  • Respectarea legislației în vigoare

Management parc auto

  Mod de realizare

Obiectivul principal este eficientizarea activității din toate punctele de vedere: contracte mai bune cu furnizorii, accidente mai puține, revizii mai ieftine, consumuri mai mici de carburant, etc.

Procedurile interne de management al parcului auto se pot implementa într-un sistem informatic astfel încât să se elimine cât mai mult din intervenția umană ce îngreunează obținerea informațiilor și poate genera erori.

Statisticile sau rapoartele pentru conducerea companiei pot fi făcute automat de către un sistem informatic.

  Beneficii
  • Siguranța că toate reglementările sunt respectate
  • Viteza procesării datelor
  • Eliminarea erorilor umane
  • Centralizarea datelor
  • Informare on-time pentru situații ce necesită intervenția umană
  • Raportare detaliată a activității și performanțelor
 
 

Testimoniale

Marius Dumitrașcu
Car Fleet Manager - TNT Romania
Cei de la e-concept știu să înțeleagă nevoile tale. De când au intrat prima oară pe ușă în TNT România și până în prezent, gândul lor a fost în primul și în primul rând la ce ne trebuie nouă pentru a ne face treaba mai bine. SEPA a suferit transformări majore pentru a ne ajuta în activitatea noastră specifică și cu ajutorul lor am înteles de ce un soft este atât de important în activitatea de zi cu zi. Dacă am o problemă cu un șofer, dau două click-uri și am aflat tot ceea ce mă interesa despre el. Costurile cu parcul auto au scăzut iar eficiența mea personală și a departamentului pe care îl conduc s-a dublat de când am început să folosim SEPA. De 6 ani de zile, de când lucrez cu e-concept, i-am recomandat și îi voi recomanda si în continuare și altora cu toată căldura.
Sorin Alexoi
Director General - Piaviss
Nu aș fi crezut vreodată că voi putea să-mi gestionez atât de bine echipa mea de vânzări. De când soluțiile implementate de noii noștri prieteni de la e-concept au intrat în funcție, am început să descopăr în fiecare zi, puterea unui soft integrat. Oamenii mei nu mai pierd acum timp prețios căutând informații prin diverse surse, înaintea întâlnirilor pe care le au, ci le găsesc pe toate în PVSOnline. Ca să nu mai vorbesc despre contractele noi care înainte se aprobau în câteva zile: acum durează în medie între 30 și 60 de minute pentru definitivarea unui contract cu toate aprobările interne necesare!
 

Webcast-uri

SEPA în 3:27 minute
Multe companii din România cu extindere la nivel național folosesc deja SEPA. Afla în mai puțin de 3 minute și jumătate, ce este SEPA și de ce alții o folosesc deja. 
 
  Contacteaza-ne:
+40 356 710 281|+40 724 464 054
office[at]econceptgroup.com
300588 Timisoara|Romania