Procese de Business

Procese de Business
Odată cu recunoașterea nevoii de schimbare, organizațiile vor putea da mai mare importanță proceselor cheie ale afacerilor cu impact direct asupra profitabilității și creșterii importanței clientului. Pentru a fi eficiente astăzi, organizațiile trebuie să fie capabile să își definească, analizeze, implementeze, măsoare și controleze procesele, iar această schimbare nu ar putea fi posibilă fără educarea personalului și implemetarea tehnologiilor corespunzatoare.

Aceste probleme pot fi rezolvate prin integrarea tehnologiilor de tip BPM (Business Process Management), care fac capabilă organizația să-și gestioneze schimbările din cadrul proceselor, schimbari ce sunt cerute simultan în mai multe zone ale afacerii.  
Clienți: 3 - 
Solutii: 2 - 
 
 

Testimoniale

Sorin Alexoi
Director General - Piaviss
Nu aș fi crezut vreodată că voi putea să-mi gestionez atât de bine echipa mea de vânzări. De când soluțiile implementate de noii noștri prieteni de la e-concept au intrat în funcție, am început să descopăr în fiecare zi, puterea unui soft integrat. Oamenii mei nu mai pierd acum timp prețios căutând informații prin diverse surse, înaintea întâlnirilor pe care le au, ci le găsesc pe toate în PVSOnline. Ca să nu mai vorbesc despre contractele noi care înainte se aprobau în câteva zile: acum durează în medie între 30 și 60 de minute pentru definitivarea unui contract cu toate aprobările interne necesare!
 
 
  Contacteaza-ne:
+40 356 710 281|+40 724 464 054
office[at]econceptgroup.com
300588 Timisoara|Romania